НОВИНИ

Як вибрати зручний спосіб оплати послуг Департаменту поліції охорони

01.04.2024 11:15
pasted image 0

Поліція охорони — єдина в Україні державна служба, що надає послуги, пов’язані з захистом життя і здоров’я людей, збереженням рухомого й нерухомого майна та інших цінностей. Скористатися послугами технічної та фізичної охорони можуть як підприємства, так і пересічні громадяни. Найпопулярніший на сьогодні тип розрахунків з охоронною структурою — інтернет-платежі. Про всі доступні способи онлайн-оплат ми розповімо у статті та з’ясуємо, який з них є найвигіднішим і найзручнішим.

Що таке поліція охорони, та які послуги вона надає

Департамент поліції охорони — це структурний підрозділ Нацполіції. Він прийшов на зміну Державній службі охорони при МВС України, що діяла до 2015 року. Ще раніше (до 1993-го) аналогічні функції виконувала позавідомча охорона при органах міліції. 

Сучасна державна охоронна служба надає послуги:

  • фізичного захисту громадян, делегацій, масових заходів;
  • супроводу вантажів і цінних об’єктів;
  • воєнізованої охорони житла, бізнесу, комплексів відпочинку, закладів освіти, об’єктів агросектору тощо;
  • технічної охорони житлових, комерційних і промислових об’єктів, що передбачає розроблення, проєктування, монтаж та інженерний супровід систем сигналізації, цілодобовий контроль групами швидкого реагування;
  • GPS-спостереження за рухомими об’єктами, зокрема автомобілями.

Охоронна діяльність передбачає укладення договору з фізичною особою або об’єктом господарювання. Послуги можуть надаватися одноразово або на постійній основі. Замовити охорону об’єкта можна в будь-якому куточку нашої країни — в Києві, Львові, Харкові, Одесі та інших містах.

Усі способи оплати за охорону

Грошовий розрахунок за послуги, що надає поліція охорони, може здійснюватися:

  • за допомогою платіжної платформи, наприклад, Portmone;
  • в будь-якому відділенні банку — за реквізитами;
  • через термінал самообслуговування;
  • через інтернет-банкінг.

Один з найзручніших способів здійснення онлайн-платежів пропонує платформа Portmone. Для переказу коштів на користь охоронної служби не потрібно навіть виходити з дому чи офісу. Все, що потрібно, — доступ до всесвітньої мережі, гаджет — мобільний телефон, ноутбук, планшет чи ПК, а також банківська картка VISA, MasterCard або «Простір» з достатньою сумою на балансі.

Як оплатити охоронні послуги через Portmone

Щоб заплатити за послуги охорони відповідному департаменту поліції, потрібно здійснити лише кілька простих кроків.

  1. На сайті або в мобільному застосунку Portmone знайти розділ «Охорона».
  2. Серед переліку компаній обрати поліцію охорони.
  3. На платіжній сторінці вказати номер особового рахунку. Його можна знайти в договорі, наприклад, про встановлення сигналізації, що укладався з організацією, або запитати у співробітника, зателефонувавши за номером гарячої лінії.
  4. Натиснути кнопку «Оплатити»
  5. Вказати реквізити платіжної картки (16-значний номер, код CVV/CVC і термін дії), email, після чого підтвердити транзакцію.

Алгоритм є однаковим для мешканців усіх регіонів України. Послуга з оплати на сайті доступна зареєстрованим і незареєстрованим користувачам. Якщо вам потрібно сплачувати за охорону регулярно, варто зареєструватися та авторизуватися на платформі. Після створення шаблону ви зможете оплачувати рахунки у два кліки.

До речі, за допомогою Portmone зручно і вигідно розраховуватися за комуналку, інтернет і телебачення, а також поповнювати мобільний. ФОПам варто скористатися можливістю сплачувати через інтернет податки та збори. Використання цих та інших можливостей платформи онлайн-платежів дозволяє спростити розв’язання буденних фінансових завдань і заощадити час.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: