ВАЖЛИВО

Як українському бізнесу контролювати все в одному додатку?

05.09.2020 09:06
Screenshot_7

Чи виникали у вас сумніви щодо сумлінності роботи водіїв? Чи хотіли б відстежити їхню  роботу також у приміщенні? Рішення, яке полегшить роботу усіх аграріїв, існує – Bluetooth-мітка, пише agronews.ua.

Bluetooth-мітка – це бездротовий пристрій із низьким енергоспоживанням, призначений для роботи з GPS-трекером. Надкомпактний корпус ідеально підходить для причіпного та навісного обладнання, а також для співробітників та пасажирів! Це дозволить ідентифікувати водіїв та техніку, якою вони користувались.

Дана технологія дозволяє відстежувати об’єкти в приміщеннях, де не працює (не ловить сигнал) GPS-трекера! Bluetooth-мітка захищена від пилу та вологи герметичним корпусом  і працює з однією батареєю до 5 років.

Як вона функціонує? Мітка встановлюється на причіпне обладнання та вручається водієві техніки. Коли водій з міткою сідає у техніку або причіпне обладнання – вона підключається до техніки, трекер її розпізнає  та передає інформацію до програми Wialon, встановленої на вашому смартфоні чи комп’ютері. Відтак власники підприємств безпроблемно можуть контролювати своїх водіїв та техніку. Ви зможете відслідковувати операції у режимі реального часу, сіє чи оре певний трактор, де перебуває конкретний водій.

GPS-трекери компанії “Антенор” можуть підтримувати до 100 міток одночасно, що дозволить безперешкодно відслідковувати процеси у господарствах різного розміру.

Детальніше про вибір GPS- трекерів можна почитати за посиланням.


Компанія “Antenor” працює на ринку з 2014 року. Спеціалізується на комплексному наданні послуг із встановлення та обслуговування систем GPS-моніторингу. Такі системи дозволяють контролювати автопарк як великих, так і середніх, і малих підприємств. Це дає можливість господарствам розвиватися, заощаджувати на витратах пального та контролювати процеси, які відбуваються. Команда компанії “Antenor”  надаємо клієнту весь спектр послуг для ефективної роботи підприємства.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: