НОВИНИ

Влада Києва встановить МАФи в десяти районах

07.03.2019 10:54

Асортимент товарів буде складатися з хліба, м’яса птиці, яєць і молочних продуктів. Влада Києва має намір провести інвестиційні конкурси для реалізації проекту зі створення мережі тимчасових споруд для роздрібної торгівлі продуктами харчування в 10 районах столиці, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА).

“Розміщення мережі магазинів передбачено у тимчасових спорудах в межах пішої доступності від житлових будинків в 10 районах столиці. Попередньо асортимент товарів буде складатися з соціально затребуваних сортів хліба, м’яса птиці, яєць, молока і молочних продуктів”, — йдеться в повідомленні.

Згідно з ним, організацією конкурсів буде займатися департамент економіки та інвестицій.

Як нагадали в КМДА, раніше в рамках реалізації соціального інвестиційного проекту між міською владою та ПрАТ “Київхліб” був підписаний меморандум про продовження реалізації хліба в столиці за спеціальними зниженими цінами в 150 об’єктах роздрібної торгівлі, встановлених в рамках укладених інвестиційних договорів.

Замовником проекту визначено департамент промисловості та розвитку підприємництва, підготовчі роботи для проведення інвестиційних конкурсів в частині розробки орієнтовних техніко-економічних показників, передпроектних пропозицій умовам конкурсу буде здійснювати КП “Київське інвестиційне агентство”.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: