АГРОРЕГІОНИ

Вінницькі цукровари першими в Україні застосували переробку сировини на сироп

19.06.2024 16:20
1

Вінницькі цукровари запровадили інноваційний метод переробки сировини на сироп і його консервації для збереження якості буряків та продовження виробничого сезону на міжсезонний період. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької ОВА, пише agronews.ua.

«Наші вінницькі цукровари впровадили вперше в Україні нові технології по зберіганню своєї продукції. В осінній період цукровий буряк переробили до стану сиропу і законсервували, а в міжсезонний із сиропу нього отримали цукор», – розповіли в Департаменті.

За його словами, вироблений за допомогою такого інноваційного методу цукор-пісок вирізняється високою якістю.

Такий спосіб дозволяє зберегти якість цукросировини, уникнувши псування буряків на заводах та збільшення обсягів її переробки, зокрема, первинної, в коротші терміни. А подальша переробка сиропу продовжує сезон цукроваріння на підприємствах цукрової галузі.



Перегляди: 123
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: