НОВИНИ

Вінниччину «засмітили» львівськими відходами

10.08.2020 13:32
https://agronews.ua/

Вінниччину «засмітили» львівськими відходами. Уночі вінницькі поліцейські виявили у Жмеринському районі 5 вантажівок з Львівської області, які привезли побутові відходи. Упродовж двох тижнів здійснювався несанкціонований викид сміття на території приватної земельної ділянки. Грейдером сміття засипали ґрунтом. Про це повідомив на своїй Facebook сторінці Голова Вінницької ОДА, Сергій Борзов пише agronews.ua.

Сергій Борзов, зазначив, що одна з великогабаритних вантажівок на момент прибуття правоохоронців вже розвантажила сміття, ще чотири чекало своєї черги.

“Факт забруднення земель задокументовано поліцейськими слідчого управління, екологічною інспекцією під процесуальним керівництвом прокуратури області”, – підкреслив він.

Голова Вінницької ОДА повідомив, що відкрито кримінальне провадження за ст. 239 КК України (забруднення або псування земель).

“Є питання екології. І є інше питання: кому вигідне було вивезення сміття зі Львова в нашу область? До речі, у тому самому Жмеринському районі ще не вирішене питання будівництва сміттєвого полігону у Людавці. Чекаю швидкого реагування правохоронних органів”, – наголосив Борзов.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: