НОВИНИ

Вінниччина стала лідером з виробництва м’яса птиці

20.06.2021 09:18
_MG_1307

Протягом звітного періоду загалом по Україні було реалізовано на забій 269 млн голів птиці. Найбільше м’яса птиці виробляють у Вінницькій області. Про це свідчать дані Держстатистики, пише  agronews.ua.

Так, за перші п’ять місяців цього року фермерами Вінниччини було реалізовано на забій 103 млн голів птиці. Це на 10,7% більше, ніж у січні-травні 2020 року.

На другому місці — Черкащина. Там було реалізовано на забій 65,2 млн голів птиці.

Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область із показником у 48 млн голів птиці.

Протягом звітного періоду загалом по Україні було реалізовано на забій 269 млн голів птиці.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: