АГРОФОТО

Вчені вивели унікальний гібрид огірокавуна

01.08.2022 11:05
Minigurke-einzeln-am-Strauch-Titelbild-1024x682

Кукамелон або огірокавун є результатом схрещування огірка з кавуном, це наймиліший гібридний овоч. Плоди виноградної лози кукамелону мають довжину лише 2, 5 см або близько того, розміром із виноградину, але вони нагадують крихітні смугасті кавуни. Смак кукамелона схожий на смак огірка, з легким терпким присмаком. Про це повідомляє agronews.ua.

Кукамелон також називається мексиканським кислим корнішоном і має багато прізвиськ, таких як мишачі дині, пепкіно, мініатюрні мексиканські кавуни, сандиїта ратон і мексиканські кислі огірки. Плід цілком їістивний, включаючи шкірку. Кукамелони часто використовують як гарнір до їжі та напоїв, а фрукти часто додають до салатів, як овочевих, так і фруктових.

Кукамелони найкраще ростуть у теплих регіонах, що має сенс, оскільки вони походять із Центральної Америки та Мексики. Їх слід висаджувати навесні, щоб у них було тепле літо для росту та розвитку. Багато садівників вирощують кукамелони в контейнерах, щоб, якщо температура впала занадто низько то можна було занести в приміщення на ніч.

Рослинам потрібна решітка або інша опорна конструкція поруч, щоб їм було на що плестися. Ви можете дізнатися більше про вирощування кукамелона за посиланням.

Читайте також: Якими критеріями оперувати при виборі сорту пшениці озимої



Перегляди: 20
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: