ВАЖЛИВО

Вчені представили гарбузоподібну вишню зі смаком манго

04.01.2023 11:06
Brazilian-Cherry-farming-in-kenya

Якщо ви любите вишню, цей швидкозростаючий сорт вишні, схожий на виноградну лозу, стане для вас у пригоді. Про це повідомляє agronews.ua.

Незважаючи на те, що плоди бразильської вишні схожі на гарбузики, на смак вони нагадують манго та мають неймовірно високий вміст вітаміну С.

Високодекоративний кущ з розлогими гілками та ароматним листям. Бразильська вишня має ніжні білі квіти, за якими протягом 3 тижнів з’являються ребристі плоди, які після повного дозрівання змінюють колір від зеленого до помаранчевого та темно-червоного.

Плоди бразильської вишні дозрівають на дереві з різною швидкістю. Їжте тільки ті фрукти, які відриваються від найменшого дотику. Якщо треба тягнути або крутити, значить, ще не дозріла.

Якщо ви все-таки вирішили вирощувати ці вишневі дерева, переконайтеся, що у вас достатньо місця. Рослини швидко ростуть, і ряди повинні бути розташовані на відстані 18 футів один від одного. Для живоплотів садіть на відстані 2-5 футів один від одного.

Подбайте про те, щоб грунт був добре дренованим, оскільки бразильська черешня не любить вологий грунт. Зробіть комбінацію піску, ґрунту та перліту, щоб переконатися, що ваше дерево швидко росте та буде здоровим. Дерева бразильської вишні не вимагають особливого догляду. Поливайте дерево щотижня і ніколи не перезволожуйте. Дерево досить посухостійке і не любить сиру землю.



Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: