НОВИНИ

Väderstad розширює лінійку дисків для ультраповерхневого обробітку ґрунту з новою моделлю CrossCutter Disc Aggressiv

31.10.2022 20:50
210804-184645-08468-photographer-jesper-anhede-hr

Компанія Väderstad, одна із світових лідерів виробництва техніки для обробітку ґрунту та сівби випустила нову модель CrossCutter Disc Aggressive для ультраповерхневого обробітку ґрунту. Диск CrossCutter Disc Aggressive відмінно працює на важких та твердих ґрунтах, пише agronews.ua.

У 2017 році компанія Väderstad представила на ринку диск CrossCutter. Відтоді фермери в усьому світі цінують його за інтенсивний надмілкий обробіток ґрунту на високій робочій швидкості.

Тепер Väderstad представляє диск CrossCutter Disc Aggressive, який ще більше розширює лінійку дисків CrossCutter Disc. Відмінність від звичайного диска CrossCutter Disc полягає в тому, що новий диск CrossCutter Disc Aggressive має загострені вирізи TrueCut, що забезпечує більш ефективну проникаючу здатність в складних польових умовах.

– Диск CrossCutter Aggressive є вірним вибором для роботи на важких ґрунтах або там, де проникаюча здатність є проблематичною. Ще однією перевагою диска CrossCutter Disc Aggressive є те, що він працює більш агресивно з рослинними залишками, як наприклад: силосна кукурудза, важкі стебла ріпаку або стерня соняшника. Це пришвидшує процес їх розкладання, – говорить Магнус Самуельссон, розробник концепції компанії Väderstad, – і продовжує:

 – CrossCutter Disc Aggressive доповнює нашу лінійку дисків для ультраповерхневого обробітку ґрунту. Незважаючи на те, що він має більш агресивну форму, він все одно працює на надмалій робочій глибині 2-5 см і переміщує значно менше ґрунту, ніж звичайний диск. Це означає меншу витрату палива при збереженні високої робочої швидкості.

 Диск CrossCutter Disc Aggressive випускається в двох розмірах: 450 мм призначений для обробки на глибину 2-3 см для дискових культиваторів Carrier, а також 510 мм для обробки на глибину 3-5 см для моделей Carrier XL. Обидва чудово працюють на рекомендованій робочій швидкості до 20 км/год.

– Як і оригінальний диск CrossCutter Disc, диск CrossCutter Disc Aggressive встановлюється на наш універсальний дисковий культиватор Carrier. Оскільки кожен диск CrossCutter Disc закріплюється на окрему стійку з гумовим амортизатором, він точно копіює рельєф ґрунту, забезпечуючи дуже рівномірний результат, – говорить Магнус Самуельссон.

CrossCutter Disc Aggressive буде доступний для замовлення з листопада 2022 року.



Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: