НОВИНИ

В Україну йдуть сильні грози

08.08.2022 07:11
scale_1200

У період з 8 по 10 серпня частину України накриють грозові дощі та похолодання. Опади прогнозуються переважно на північному заході нашої країни. При цьому на півдні та на сході країни синоптики прогнозують спеку до +36 градусів. Про це повідомляє Український гідрометцентр, пише agronews.ua.

У понеділок, 8 серпня, дощова погода буде у Закарпатській, Вінницькій та Чернігівській областях. В решті регіонів нашої країни прогнозується мінлива хмарність.

У західних регіонах денна температура очікується у межах 24-26 градусів тепла. На півдні, у центрі та на сході України прогнозується спекотна погода. Подекуди стовпчики термометрів покажуть +35 градусів.

У Києві у понеділок буде мінлива хмарність. Опади у столиці малоймовірні.

Погода в Україні 8 серпня

У вівторок, 9 серпня, на частині України погода погіршиться. У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій та Вінницькій областях очікуються грозові дощі.

Також у цей день гроза буде у Черкаській, Київській, Чернігівській та Сумській областях. Незважаючи на опади, у цих регіонах буде досить висока температура – 24-26 градусів, місцями стовпчики термометрів покажуть +29.

Сонячно 9 серпня буде в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях та у Криму. Температура підніметься до 32-35 градусів тепла.

У цей день також буде спекотна погода в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Харківській областях. Весь день у цих регіонах світитиме сонце, а температура коливатиметься в межах 30-35 градусів тепла.

Погода в Україні 9 серпня

У середу, 10 серпня, грозові дощі збережуться у шести областях – Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Сумській та Чернігівській.

На заході України синоптики прогнозують комфортні 22-25 градусів тепла. При цьому на півдні та сході нашої країни утримається по-літньому спекотна погода.

У Криму, а також на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині прогнозується 30-35 градусів тепла. Спека буде і у Запорізькій, Донецькій, Харківській, Луганській та Дніпропетровській областях – подекуди стовпчики термометрів покажуть +36.

У столиці України 10 серпня буде мінлива хмарність. Денна температура прогнозується у межах 24-26 градусів тепла.

Погода в Україні 10 серпня

Читайте також: Стало відомо, чим фермерам загрожує співпраця з окупантами



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: