ГОЛОВНЕ

В Україну йде суттєве потепління

13.02.2023 08:07
koshka-kot-teplo-naslazhdenie-1

Схоже, можна вже не очікувати сильних холодів і хуртовини цього року. Якщо подивитися на прогноз погоди на тиждень, стає очевидним – в Україну йде весна. Про це повідомляє  meteo.gov.ua, пише agronews.ua.

Синоптики обіцяють поступове потепління, проте є області, в яких зима не здасться без бою. Розповідаємо, яка буде погода наступного тижня.

У фазу потепління країна вже вступила, вважає народний синоптик Станіслав Щедрін. Тепле повітря відчуватиметься з кожним днем дедалі сильніше, стверджує він.

Але можливі й опади. Незважаючи на приємніший градус, разом із ним, за словами фахівця, прийдуть сніг і дощі.

Однак загальна тенденція до потепління продовжиться.

Український гідрометеорологічний центр також обіцяє раніше потепління в Україні. У понеділок середня температура вдень по країні сягне +5 градусів. Тепліше буде в західних і південних регіонах.

А ось східні області очікують від +1 до +3 градусів. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -9. Опади можливі, але вкрай незначні.  

Температура 14 лютого принципово не відрізнятиметься, ось тільки опади вже обіцяють у центральних і східних областях.

Схожа ситуація очікується і 15 числа. Вночі максимально можливе похолодання чекає на Харківську, Луганську та Донецьку області, де температура опуститься до -5.

А ось 16 лютого синоптики прогнозують сонячний і спокійний день. Повітря стане теплішим і в низці регіонів термометри відобразять до +6 градусів.



Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: