ВАЖЛИВО

В Україну йде пекельна спека

22.08.2022 06:33
1306783472_beautipic-31

До кінця цього літа пануватиме спека. Українці матимуть змогу сповна насолодитися сонцем та теплом перед осінню. Про це повідомляє 24tv.ua, пише agronews.ua.

Практично в усіх містах України стовпчики термометрів не опускатимуться нижче +30 градусів. Подекуди повітря прогріється навіть до +37 градусів.

Спека накриє всі регіони України

Літо зовсім не хоче покидати Україну, то ж на кінець сезону сонце добряче припече. Так, з понеділка, 22 серпня температура повітря у містах прогріється вище +30 градусів. Навіть у західних регіонах, де перед тим панувала прохолода й дощі, стовпчики термометрів триматимуться на рівні +33 градуси.

Гроза та дощ можуть бути у понеділок, а у вівторок – тільки дощ. Після того опади повернуться 29 – 31 серпня. Однак повітря все одно буде спекотним, то ж вони можуть принести лише короткочасну свіжість. Літо у Львові закінчиться на позначні +32 градуси.

Додамо, що на Закарпатті може трохи більше дощити. Але температура повітря там буде вищою – +33…+35 градусів. Натомість у Вінниці буде сухо й гаряче. 30 серпня повітря прогріється до +37 градусів.

У північних регіонах України також пануватиме спека. У Чернігові синоптики прогнозують в середньому +33 градуси. Дощ може випасти у неділю, 28 серпня.

У Києві обіцяють суху погоду та +32…+35 градусів. Єдиний дощовий день до кінця літа очікують 30 серпня.

На Сході й Півдні теж пануватиме потужна спека. Лише мешканці Одеси матимуть кілька днів, коли температура не прогріватиметься вище +30 градусів. Крім того, на 22 серпня в місті прогнозують грозу, а на вихідні 27 – 28 серпня – сильні дощі. В останній день літа буде сонячно та з +32 градусами.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: