ВАЖЛИВО

В Україну йде чергова хвиля дощів

19.04.2023 07:15
t_1_pochemu-dojd-600x327

Ігор Кібальчич розповідає, що черговий дощовий період варто очікувати цього тижня мешканцям більшості областей. Синоптик зазначає, що під впливом антициклону, який цього тижня буде над Середньою Азією та Казахстаном, в Україні активізуються південно-східні повітряні потоки. Про це повідомляє ВІКНА, пише agronews.ua.  

Прогноз погоди на четвер, 20 квітня

Синоптик зазначає, що цього дня варто очікувати на хмарну та нестійку погоду. Удень в Криму та більшій частині південних областей країни пройдуть сильні дощі. Без істотних опадів буде лише у північних областях та на Поліссі.

Щодо температури, у четвер українцям варто очікувати +4…+9 градусів тепла вночі та +12…+17 вдень, подекуди навіть до +20. Вітер східний / північно-східний, 7 – 12 м/с. 

Прогноз погоди на п’ятницю, 21 квітня

У п’ятницю в Україні утримається дощова погода, а саме у південних, центральних, східних, вдень також у західних областях. Опадів не очікується лише на півночі країни, а також на Поліссі.

Вночі температура повітря становитиме +4…+9 градусів тепла, а вдень підніметься до +12…+17. Вітер переважно північно-східний, 7 – 12 м/с. 

Прогноз погоди на суботу, 22 квітня

За словами Ігоря Кібальчича, у суботу дощі очікуються у південних та східних областях України.

На решті територій під впливом молодого антициклону опадів не передбачається.

Температура повітря вночі коливатиметься у межах +3…+8, вдень  +12…+17. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с.

Прогноз погоди на неділю, 23 квітня

Ігор Кібальчич зазначає, що цього дня по всій території країни, за винятком Криму, очікується суха та малохмарна погода.

Вночі повітря охолоне до +2…+7. Та хвилюватися не варто, вдень воно прогріється до +15…+20. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с.



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: