ВАЖЛИВО

Інвестиції у землю «під ключ»: купівля/продаж угідь через оновлену платформу LandInvest

09.09.2021 11:34
742c88dd-5a39-4878-bf31-52d5e04a7cfe (1)

Серед проблем інвестування в земельні активи в Україні учасники ринку називають відсутність зручних сервісів. Комплексний супровід угод – від пошуку та оцінки земельних ділянок до підписання контрактів – пропонує онлайн-платформа LandInvest, пише agronews.ua.

Вона вже здобула визнання в експертному середовищі як один із найкращих проєктів із продажу землі. Щодня на Land-Invest.com.ua надходять сотні нових заявок.
 
Платформу створено у форматі зручного майданчика для комунікацій між продавцями та покупцями. Землевласники отримують безкоштовну допомогу з підготовки ділянок для подальшого продажу, а покупці — пакет послуг для безпечного інвестування.
 
Враховуючи потреби користувачів, команда LandInvest на чолі з Русланом Яковенком розширила функціонал онлайн-платформи, яка з інформаційної системи перетворилася на повноцінний маркетплейс.

Оновлений проєкт пропонує персоніфікований супровід угод із купівлі земельних угідь «під ключ».
 
Щоб скористатися функціоналом платформи, яку вже інтегровано в державні реєстри та сервіси ідентифікації, необхідно пройти реєстрацію. Через особистий кабінет інвестор отримує доступ до інструментів для підготовки, реалізації та контролю угод.
 
До послуг покупців — постійно оновлюваний земельний каталог із перевіреними ділянками: тими, що продаються, і тими, що готуються для передачі на торги. Сортувати лоти за ключовими параметрами можна за допомогою системи фільтрів.

Кожен інвестор сам вибирає зручний формат роботи із системою: можна самостійно керувати процесом та налаштуваннями чи обрати комплексний автоматизований супровід, який передбачає підбір індивідуальних варіантів інвестування та ведення процесу реалізації угоди «під ключ».

«LandInvest – онлайн-платформа для проведення земельних торгів. Продаж земельної ділянки сьогодні – це ваша можливість інвестувати у власне майбутнє. Ми прагнемо вивести відносини між власниками ділянок та потенційними інвесторами на якісно новий рівень і розвинути прозорий ринок землі в Україні. Користуючись нашою платформою, власник земельної ділянки може отримати кваліфіковану безкоштовну консультацію щодо актуальних законодавчих змін, оформити заявку на експертну оцінку земельної ділянки та обрати найоптимальніший варіант для продажу та купівлі. Для оформлення запиту достатньо вказати кадастровий номер ділянки, персональні дані та контактний номер телефону»,- повідомляють в компанії.



Перегляди: 16
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: