ВАЖЛИВО

В Україні створили новий онлайн сервіс для продажу зернових культур

05.02.2022 16:01
screenshot_1

Онлайн платформа з продажу та купівлі зернових культур Agro.Forum –  це якісно новий рівень укладення контрактів з купівлі та продажу зернових культур в будь-якому обсязі, пише agronews.ua.

Сучасне рішення для швидкого продажу та купівлі зернових культур

Проблема встановлення ціни на зібраний урожай, а також пошук шляхів збуту або закупівлі завжди були актуальними для українських аграріїв. В залежності від того, наскільки вдалим за мірками зібраного врожаю видався сезон, буде залежати ціна на зерно.

Очевидно, що політика ціноутворення в аграрній сфері безпосередньо впливає на вартість харчових продуктів і споживчого кошика.

Викликом у встановленні ціни є ще й те, що на ціни на різні зернові культури впливає ціла низка чинників, тож пошук покупця або продавця зерна за вигідною ціною буде завжди актуальним. 

Купуйте та продавайте зерно на вигідних умовах через новий онлайн сервіс

Чудовою новиною для аграріїв України є запуск нової платформи для продажу та купівлі зернових культур Agro.Forum.

Сервіс створено для спрощення процесів укладання угод з купівлі та продажу різних зернових культур у будь-якому обсязі. Завдяки Agro.Forum користувачі можуть мати доступ до детального аналізу ринку та складати довгострокові плани своєї аграрної діяльності на його основі.

Якщо фермер вирощує декілька різних культур та вирішує залишити частину врожаю в зерносховищі до весняних продажів, сервіс Agro.Forum допоможе визначити, які саме культури краще продати одразу після збору врожаю, а на які культури ціна може піднятися, і їх варто лишити в сховищі.

Що іще дозволяє сервіс Agro.Forum:

  • Використовувати опцію аукціону, щоб продати зерно за найвищою ціною;
  • Продавати конкретні культури зерна в найвдаліший час, користуючись даними з ціноутворення, зібраними на основі аналізу цінової динаміки;
  • Продавати зерно покупцям з перевіреною репутацією. Зареєструватися на платформі можливо тільки за допомогою ЕЦП. Тож кожного користувача можна легко перевірити за всіма доступними базами, перш ніж співпрацювати;
  • Укладати договори, користуючись зручними шаблонами контрактів.

Чому варто обрати Agro.Forum?

Основною перевагою платформи Agro.Forum є формат аукціону в процесах продажу та купівлі зерна, що дозволяє зручно та швидко знаходити постачальників зернових культур і ринок збуту. Всі угоди проходять без участі посередників, що значно спрощує та пришвидшує бізнес процеси. 

Працюючи з Agro.Forum, можна уникнути зайвої бюрократії та укладати договори з компаніями, які мають перевірену репутацію та реальні відгуки інших користувачів. Завдяки простому та інтуїтивно влаштованому дизайну користувачам дуже легко користуватися функціоналом сервісу в повному обсязі. Створити нову заявку з продажу або купівлі зерна можна одразу на головній сторінці.

Платформа дозволяє переглядати всі існуючі пропозиції та відстежити останні договори, які були укладені на Agro.Forum. Завдяки опції індексу цін можна встановити вигідну ціну на свою продукцію або знайти вигідні пропозиції. 

Платформа Agro.Forum має веб-сторінку, а також застосунок для для iOS та Android. Після завершення реєстрації та оформлення заявки, користувачі можуть налаштувати отримання повідомлень, щоб вчасно відреагувати на найкращі пропозиції.  



Перегляди: 108
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: