НОВИНИ

В Україні очікується суттєве погіршення погоди

23.11.2023 07:02
veter-623x370-1-623x370-1-623x370

Синоптик Наталка Діденко прогнозує сніг, хуртовини, ожеледь та льодяний дощ. За її даними, таку погоду спричинить активний циклон з південного заходу.  Про це повідомляє Час Дій.

“І якщо раніше це був переважно дощ та вітер, то цього разу погодні умови стануть відчутно складнішими“, – попереджає вона.

За даними Наталки Діденко, очікується сильний вітер до штормових поривів, мокрий сніг, сніг, хуртовини, при вищій температурі повітря льодяний дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця.

23-го листопада, за прогнозом синоптика, вночі у південній частині та на південному сході України очікується дощ та мокрий сніг, а вдень мокрий сніг пройде лише у північних областях. На решті території України опади малоймовірні.

 “Завтра на півночі, заході та в центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. Враховуючи холодну погоду, температура комфорту при сильному вітрі може знижуватися на 4-7 градусів“, – попередила Наталка Діденко.

Найближчої ночі, за її даними, мороз охопить всю Україну, очікується -4…-10, а на сході температура падатиме аж до -9…-14 градусів. На дорогах буде ожеледиця.

“Вдень у четвер суттєво потепліє у західних областях, до +1…+6 градусів“, – каже вона. У більшості ж областей вдень буде близько “нуля”, лише на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2…-6 градусів.


Перегляди: 75
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: