НОВИНИ

В Україні зросло виробництво всіх видів м’яса

21.12.2019 17:55
shutterstock_1205684845-e1551695391356


Українські підприємства прискорили темпи виробництва м’яса. Про це свідчать дані Держстатистики України, інформує УНН.

Протягом 11 місяців цього року виробництво м’яса великої рогатої худоби (ВРХ) зросло на 15%, м’яса свиней на 5,8%, м’яса овець та кіз на 2,6%, м’яса птиці (переважно курятини) на 10,7%.

Загалом, у січні-листопаді цього року вітчизняні підприємства реалізували на забій:

150,8 тис. т ВРХ;
470,7 тис. т свиней;
2 тис. т овець і кіз;
1 млн 423,9 тис. т птиці свійської.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: