НОВИНИ

В Україні цукрозаводи розпочали виробництво цукру нового сезону

08.09.2020 10:02
tsukor-11739


З 5 вересня 2020 року компанія «Радехівський цукор» почала сезон переробки цукросировини нового врожаю на Радехівському підрозділі. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua.

«Всі підготовчі та ремонтні процеси завершено. Перші цукрові буряки доставлено. Сподіваємося на успешнуе цукрову кампанію-2020! » – відзначили в компанії.

У 2019/2020 маркетинговому році в Україні виготовлено 1,48 млн тонн цукру, що на 19% менше, ніж попереднього року. Про це повідомляє пресслужба Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор».

«Всього в сезоні працювало 33 цукрових заводи, які переробили 9,84 млн тонн цукрових буряків. Це майже на третину менше, ніж попереднього року. Як бачимо, суттєве зменшення кількості сировини потягнуло за собою скорочення виробничих потужностей і, як наслідок, зменшення виробництва цукру в цілому», – прокоментувала заступник голови правління НАЦУ «Укрцукор» Руслана Яненко.

Нагадаємо, Україна вперше за десятиріччя експортує борошно до Саудівської Аравії.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: