ВАЖЛИВО

В Україні розпочали цикл семінарів для фермерів щодо податків та земельних питань

08.09.2020 13:17
https://agronews.ua/

Всеукраїнський конгрес фермерів започатковує цикл семінарів «Ефективне фермерство». Задача семінарів давати відповіді фермерам на найгарячіші актуальні питання сьогодення: податки, земля, фінанси тощо. Про це повідомляє прес-служба ГС “Всеукраїнський конгрес фермерів“, пише agronews.ua

«Масова і найгарячіша проблема, як ми побачили і почули на нещодавньому Всеукраїнському фермерському форумі є блокування податкових накладних. З допомогою Мар’яна Заблоцького вдалося вийти на Податкову службу і домовитись про цикл спільних семінарів щодо податкових накладних», – розповів голова ГС «Всеукраїнський конгрес фермерів» Іван Слободяник.

Запланований семінар у Дніпрі буде першим, інші області – на черзі.

«Тому якщо хочете послухати про податкові роз’яснення чи інші питання, які вас турбують у своєму регіоні – пишіть у приватні повідомлення, організуємо!», – розповів він.


Щодо семінару у Дніпрі: консультант Конгресу Фермерів та представник ДПС детально розкажуть про всі нюанси роботи з податковими накладними: мінімізація ризиків блокування, механізм швидкого розблокування, ризикованість платника, податкова інформація, що її зумовлює тощо.

Дата: 10.09.2020р. о 11-00 год.

Місце: Дніпро, вул. Сімферопольска, 17-а (актова зала ГУ ДПС в Дніпропетровській області).

Кількість місць обмежена, необхідна попередня реєстрація за посиланням (до 18-00 09.09.2020 р.).


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: