НОВИНИ

В Україні презентовано «UkraineInvest Guide» для іноземних інвесторів

23.09.2020 11:32
120023986_3495043173886639_450265208049983476_o

22 вересня у Києві презентовано перший інвестиційний гайд для іноземних інвесторів, який стане основним джерелом інформації про можливості в Україні – «UkraineInvest Guide». Про це повідомила пресслужба Мінекономіки, пише agronews.ua.

Видання було створене UkraineInvest у співпраці з Апаратом Прем’єр-Міністра України, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фондом державного майна України, обласними державними адміністраціями, міськими державними адміністраціями, проектами міжнародної технічної допомоги та бізнес-асоціаціями.

«З метою підвищення інвестиційної привабливості держави, залучення потенційних інвесторів та створення конкурентоспроможної економіки Урядом реалізується низка реформ. Це і земельна реформа,  і проведення ефективних прозорих приватизаційних процесів, і створення системи державної підтримки значних інвестиційних проєктів», – підкреслив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко. 

Також він зазначив, що напрацювання офісу «UkraineInvest» і, зокрема, презентація гайду є частиною широкомасштабного процесу, спрямованого на посилення інвестиційного потенціалу України.

«UkraineInvest Guide» включає аналітику та інвестиційні проєкти в агропромисловому комплексі, енергетиці, виробництві, ІТ секторі, нерухомості та інфраструктурі.

Крім того, інвестиційний гайд містить цільові інвестиційні програми, спрямовані на розвиток туризму, гірничодобувної промисловості, індустріальних парків, галузі поводження з відходами та імпортозаміщення, а також пріоритетні об’єкти приватизації. 


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: