АГРОРЕГІОНИ

В одному з регіонів вже почали збирати урожай тепличних овочів

13.02.2023 17:18
sezon-vidkrito-yak

На підприємстві «Органічна теплиця» на Харківщині з лютого розпочався новий сезон, який триватиме до середини грудня. Вже зараз тут збирають перший урожай для постачання в торговельні мережі. Про це розповів засновник ТОВ «ТЕРРА» та ПП «Органічна теплиця» Олександр Ясинський, передає  AgroPortal.ua, пише agronews.ua.

У скляній теплиці площею 0,5 га протягом року вирощують овочі. Основною продукцією є огірки крупноплідні сорту Атлет, коктейльні томати та черрі. Це потужне підприємство вирощує до 100 т органічної продукції на рік та реалізовує вирощене в торговельних мережах усієї України.

За словами Олександра Ясинського, продукцію з теплиць постачали у торговельні мережі «Ашан Україна», «Сільпо», «Новус», харківську мережу «Восторг» (зараз має назву «Харків»), мережі супермаркетів «КЛАСС», Spar, Winetime та Good Wine, а також до місцевих магазинів міста, де знаходиться теплиця. 

Підприємець відмічає, що споживачі мають змогу порівняти їхні органічні огірки з тими, що вирощені за звичайною «хімічною» технологією. І хоч вони дорожчі на 30-40%, все одно мають попит в овочевих магазинах.



Перегляди: 11
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: