ВАЖЛИВО

Уряд призначив голову Державної інспекції архітектури та містобудування

19.05.2021 15:57
179591883_924073815012544_4219787816533194746_n

Уряд призначив Семена Юрійовича Кривоноса Головою Державної інспекції архітектури та містобудування. Відповідне рішення було затверджено сьогодні, 19 травня, під час засідання Кабінету Міністрів України. Про це повідомляє пресслужба Всеукраїнського Конгресу Фермерів, пише agronews.ua.

Заступник голови Всеукраїнського Конгресу Фермерів, очільник юридичного департаменту Семен Кривонос очолив Державну інспекцію архітектури і містобудування. Відповідне рішення ухвалили 19.05.2021р. під час засідання Кабінету Міністрів України.

ДІАМ – новостворений орган, до якого відійдуть функції видачі дозволів на початок будівельних робі і введення об’єктів в експлуатацію. Таким чином новостворений орган замінить корумповану стару Державну архітектурно-будівельну інспекцію.

Зазначимо, утворена Державна інспекція архітектури та містобудування України – єдиний центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

Всеукраїнський Конгрес Фермерів вірить, що за керівництва Семена Кривоноса сфера архітектурно-будівельного контролю буде реформована і аграрії, які часто будують різноманітні об’єкти нарешті зможуть швидко, зручно без хабарів отримати дозвіл на будівництво зерносховищ чи елеваторів.

“Ми вітаємо Семена Кривоноса з новою посадою, бо точно знаємо, що тепер корупцію архітектурно-будівельному контролі більше не буде.”,- йдеться у повідомлені громадської спілки.

Нагадаємо, виконання повноважень ДІАМ у повному обсязі може здійснюватися після того, як на роботу буде прийнято 30% співробітників (гранична затверджена чисельність – 660 осіб).


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: