НОВИНИ

Українцям слід готуватися до зміни погоди

29.01.2024 08:20
2

У понеділок, 29 січня, найхолодніша погода в Україні прогнозується в північних і західних регіонах, уночі там може бути до 13 градусів морозу, йдеться в матеріалі синоптика, метеоролога, кандидата географічних наук Ігоря Кибальчича, пише agronews.ua.

На заході нашої держави, а також подекуди в південних і центральних областях можливий мокрий сніг і сніг, подекуди на дорогах може бути ожеледиця, можливі тумани.

“…Вітер у західних і північних областях змінних напрямків, 3-8 м/с, на решті частини країни північної чверті, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-5°, у західних і північних областях за прояснень місцями -8…-13°; вдень -2…+3°”, – повідомив експерт.

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що 29 січня територія нашої країни буде під впливом зони високого тиску. Експертка підкреслила, що Україна опиниться в центрі потужного антициклону, який охопить територію всієї східної та центральної Європи.

За її прогнозом, наприкінці січня температура в Карпатах може знизитися до -15 градусів. Експертка також попередила, що 2 лютого на українській території спрогнозовано невеликі дощі.



Перегляди: 3780
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: