НОВИНИ

Україна запустила платформу для залучення іноземних інвестицій

08.09.2022 13:11
ukrajina-zapustila-platformu-dlya-zaluchennya-inozemnih-investiciy

Вчора, 6 вересня, на відкритті Нью-Йоркської фондової біржі Володимир Зеленський презентував Advantage Ukraine — платформу для залучення в Україну іноземних інвестицій. Про це повідомляє agroportal.ua, пише agronews.ua.

«Запуск платформи — частина глобальної кампанії Advantage Ukraine, яка сигналізує світу, що Україна відкрита для нових бізнес-можливостей саме зараз», — написав на своїй сторінці у Facebook заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик. 

Він наголосив, що інвестиційне меню, запропоноване інвесторам, включає велику кількість аграрних проєктів, зокрема пов’язаних із логістичними проєктами, виробництвом біометану, глибокою переробкою тощо. Всі вони мають відкрити шляхи новим інвестиціям провідних компаній світу в економіку нашої держави.

Україна — це історія майбутньої перемоги, і це шанс для вас інвестувати в проєкти на сотні мільярдів доларів, щоб бути переможцями разом з нами. Сьогодні ми даємо старт великій інформаційній кампанії із залучення інвестицій #AdvantageUkraine. Ми розповімо всьому світу, чому Україна вже сьогодні є місцем вигідних інвестиційних та фінансових можливостей, -Володимир Зеленський, Президент України.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: