НОВИНИ

Україна та Катар планують затвердити нові форми ветеринарних сертифікатів

16.12.2020 12:28
ponosukoroviopasniysimptomtrebuyushiysro_4E945DDA

Україна розглядає Катар як перспективний ринок для збільшення поставок сільськогосподарської продукції, розповів Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігор Петрашко в ході телефонної розмови з Міністром муніципалітетів і навколишнього середовища Держави Катар Абдуллою бін Абдулазізом бін Турки Аль Сабан. Про це повідомляє пресслужба відомства, пише agronews.ua.

«Для збільшення поставок с / г продукції важливим є взаємодія між компетентними органами обох країн в області стандартів фінансової звітності та затвердження нових форм ветеринарних сертифікатів для розширення товарного асортименту», – підкреслив І. Петрашко.

Крім цього він додав, що за результатами 9 місяців 2020 р товарообіг між Україною і Катаром подвоївся і склав $ 99,15 млн.

На завершення сторони обговорили перспективи інвестиційної співпраці, зокрема, участь інвесторів з Катару в реалізації аграрних інвестиційних проектів і приватизації державних с / г підприємств. Також обговорили питання розвитку галузевого співробітництва в рослинництві, тваринництві, безпеки продуктів харчування і кормів.

Нагадаємо, українська пшениця потіснила на світовому ринку російську.


Перегляди: 17
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: