АГРОВІДЕО

У Вінницькому офісі Тайтен Машинері Україна пройшов День відкритих дверей

08.03.2023 15:23
photo5206250698289826276

Працювати ефективніше з нижчими витратами та кращим результатом – основна мета кожного аграрія! Компанія Тайтен Машинері Україна провела День відкритих дверей в Дилерському центрі Вінниці, презентувавши інструменти, які можуть принести додатковий прибутокв сезоні 2023. Про це повідомляє agronews.ua.

Основний акцент зробилина новинках для точного землеробства та перевагах самохідної техніки Case IH. Також розповіли про доступні та ефективні причіпні агрегати брендів KUHN і BEDNAR, які мають широку лінійку техніки, здатної задовольнити потреби найскладніших ґрунтів.Також презентувалиреволюційні дрони-обприскувачі XAG V40, які компанія представляє з 2022 року як офіційний дилерXAG Україна.


«Спілкування та співпраця –основа ефективної роботи» –такою фразою розпочав захід Дмитро Баранов, Керівник відділу продажів сільськогосподарської техніки Тайтен Машинері Україна.– Ми працюємо, щоб український аграріймав відповіді на запитання та якісну технікудля виконаннязавдань будь-якої складності. Сьогодні ми проводимо технічні презентаціїй дуже хотіли б почути відгуки від вас – аграріїв-практиків. Я завжди відкритий до структурногообговореннябудь-якихпитань.Будемо раді співпраці!»

Захід складався з двох частин – презентації та обговорення особливостей техніки безпосередньо на демонстраційному майданчику.

На майданчику аграрії ознайомилися із перевагами польового комп’ютера управління сільгоспмашинами – Raven Viper 4, який може бути встановлений на обприскувачах Case IH Patriot з заводу та закриває всі задачі з точного землеробства. На майданчику була представлена лінійка самохідних обприскувачів Case IH Patriot, причіпні обприскувачімоделі Top Air від американського виробника Unverferth, а також причіпний обприскувач KUHN METRIS. Вся техніка в наявності готова до відвантаження та налаштування для роботи у найкоротший термін. 

Для малого тасередньогоагробізнесубулипредставлені трактори CASE IH FARMALL 110 та MAXXUM, потужністювід 125к.с до 150к.с., розкриті особливості роботи їх трансмісії, які дозволяють зменшити вплив людського фактору на витрату пального та ефективність роботи.

Особлива увага була прикута до флагманського комбайну Case IH 250 серії, який завдяки системі автоматизованого збирання врожаю AFS Harvest Command задає новий стандарт продуктивності та бережного обмолоту. Всі комбайни, вироблені для України, постачаються зі збільшеним зерновим бункером місткістю 14 400 л.

Разом з тяговою та зернозбиральною технікою були презентовані ґрунтообробні й посівні агрегати: передпосівний комплекс BEDNAR SWIFTER, сівалка BEDNAR OMEGA та сівалки KUHNESPERO, PLANTER, MAXIMA й причіпний обприскувач METRIS 4102.

Довідка:
???? Тайтен Машинері Україна є офіційним дилером брендів-виробників сільськогосподарської техніки CASE IH, BEDNAR та KUHN, які представляє у таких регіонах: 

???? CASE IH: Київська, Житомирська, Чернігівська, Вінницька, Рівненська, Волинська, Одеська, Харківська, Сумська області.

???? KUHN: Житомирська, Рівненська, Волинська, Львівська, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська області.

???? BEDNAR: по всій території України.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: