НОВИНИ

У США виявили метамфетамін на понад $8,4 млн у вантажі селери, броколі та цвітної капусти

29.04.2024 18:20
7

Співробітники Митно-таможенної та прикордонної служби США, Управління польових операцій, прикомандировані до Всесвітнього торгового мосту, вилучили метамфетамін загальною вартістю понад 8 400 000 доларів США за вуличними цінами. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

«Спроба контрабанди наркотиків була зірвана завдяки оптимальному спрямуванню зусиль», – сказав директор порту Альберто Флорес, порт в’їзду в Ларедо. – Співробітники ВПС наполегливо захищають нашу країну від небезпечних і заборонених наркотиків, які становлять загрозу для наших громад».

Затримання відбулося у вівторок, 12 березня, на мосту Світової торгівлі, коли офіцер ВПС США направив тягач Volvo 2021 року випуску з причепом, що перевозив комерційну партію селери, броколі та цвітної капусти, на додаткову перевірку. Після перевірки за допомогою кінологічної служби та системи неінвазивного контролю співробітники ВПС виявили в товарі 923 фунти ймовірного метамфетаміну.

Вулична вартість наркотиків становила 8 493 968 доларів США. Наркотики вилучили співробітники УТПП. Розслідуванням займаються спеціальні агенти Відділу розслідувань національної безпеки.



Перегляди: 25
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: