НОВИНИ

У селі на Буковині підробляли цигарки для сбуту в ЄС та Україні

27.02.2020 07:02
n_7193_44039302

Співробітники Служби безпеки України виявили та блокували у Чернівецькій області діяльність підпільного цеху з виробництва контрафактних тютюнових підакцизних виробів. За даними слідства, двоє чернівчан облаштували незаконне виробництво цигарок в орендованому складському приміщенні в одному із навколишніх сіл. Пише пресслужба СБУ.

За попередньою версією, сировину вони отримували контрабандою з Молдови. Готову продукцію збували зі складу в Чернівцях до мережі роздрібної торгівлі на території регіону, а також до Хмельницької та Івано-Франківської областей. Частину фальсифікату ділки ймовірно нелегально переправляли до Євросоюзу.

Під час слідчих дій за місцем виробництва підробки, а також на складі в обласному центрі правоохоронці виявили лінію з виготовлення контрафактного підакцизу, 7 тонн сировини, понад 80 тисяч пачок готової продукції, іноземні марки акцизного збору з ознаками підробки, папір для виготовлення цигарок, упаковки, чорнові записи щодо збуту фальсифікату.

Попередньо загальна вартість вилученої продукції та обладнання становить майже 6 мільйонів гривень. Заходи із викриття проводилися спільно з управлінням стратегічних розслідувань та слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури області.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: