ВАЖЛИВО

У Польщі на фермі жорстоко вбили українця

18.05.2024 10:07
84568-65151

У Польщі на фермі жорстоко вбили та розчленували українця, після — підпалили, аби замести сліди. Про це повідомляє ibytow.pl, пише agronews.ua.

Наразі затримано трьох осіб, серед яких сімейна пара — власники фермерського господарства та їх працівник. Двом чоловікам інкримінували вбивство з особливою жорстокістю.

Польська поліція, яка виїхала на виклик щодо пожежі на фермі, виявила тіло 48-річного громадянина України. За даними свідків, він працював на місцевій фермі без трудового договору. За неофіційною інформацією, вогонь сімейна пара влаштувала навмисно, намагаючись приховати сліди вбивства. 

Як розповіли свідки, родина Рокіцин була заможною. Вони тримали господарство в декілька сотень гектарів, розводили велику рогату худобу і продавали м’ясопродукти.

«Двоє чоловіків, 37 та 34 років, були звинувачені у вбивстві з особливою жорстокістю з мотивів, які заслуговують на особливий осуд. Під час розслідування справи поліцейські встановили, що підозрювані діяли не самі. Третій затриманій поліцейськими, 35-річній жінці, інкримінували надання допомоги особі, яка загрожувала життю чи здоров’ю, та приховування слідів злочину», — розповів пресофіцер окружного коменданта поліції в польському Битові.

Усім затриманим суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 3 місяці. Один чоловік та жінка зізнались у скоєному. Наразі слідчі намагаються з’ясувати мотив злочину.

Чоловікам загрожує довічне ув’язнення, жінці — до 5 років позбавлення волі.



Перегляди: 2319
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: