НОВИНИ

У лютому 80 переможців земельних торгів працювали на майданчику УУБ

01.03.2024 12:02
an_post_01_03_24

У лютому на онлайн торгах відбулося більше 400 земельних аукціонів. За результатами їх проведення організатори отримають понад 50 млн грн, із яких більше 30 млн грн – це дохід від аукціонів із оренди державних та комунальних ділянок. А це означає, що відтепер таку суму громади отримуватимуть щомісяця.

Близько 80 переможців земельних аукціонів у лютому залучили та успішно підготували на майданчику Української універсальної біржі. Серед найцікавіших ділянок, які орендували через майданчик УУБ, ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на Сумщині (м. Конотоп) та Чернігівщині (м. Бахмач), ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на Вінниччині (м. Іллінці), для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку на Буковині (с. Романківці Дністровського району).

Серед сільськогосподарських земель традиційно найбільшим попитом користуються наділи з максимальною площею у 20 га. Такі орендували  у Миргородському районі на Полтавщині, у Новоукраїнському районі на Кіровоградщині, у Івано-Франківському районі на Івано-Франківщині, на території Буринської міської ради на Сумщині тощо.

Серед незвичних земельних лотів у лютому через майданчик УУБ орендували ділянку для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення на Вінниччині та велику ділянку із водним об’єктом на ній на Житомирщині. Площа останньої ділянки більше 95 га, із яких 81 га – це водна поверхня.

Тож без перебільшення, на онлайн аукціонах ділянки для своїх потреб знайдуть усі бажаючі: чи то ріллю для обробітку, чи локації для виробничих, торгових чи інших комерційних проектів, чи й місця для облаштування рибного господарства.

Знайти актуальні аукціони легко на майданчику УУБ. А подати пропозицію на вподобані торги допоможуть менеджери маркетплейса.

Також, нагадуємо, що Земельний бот у Телеграмі допоможе відстежувати нові оголошення на земельних торгах без витрати свого часу. Ви лише задаєте параметри ділянки, і бот сам знаходитиме такі лоти, як тільки вони з’являтимуться на торгах, та присилатиме вам посилання на аукціон.   



Перегляди: 42
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: