НОВИНИ

У березні у системі Прозорро.Продажі уже заплановано провести 1000 земельних аукціонів

26.02.2024 10:39
an_post_23_02_24

У березні 2024-го у системі Прозорро.Продажі уже заплановано провести більше 1 тисячі земельних е-аукціонів на суму у понад 290 млн грн. І це чудова можливість для агровиробників розширити межі своїх угідь напередодні весняних робіт. Адже більшість пропозицій на торгах – із оренди державних та комунальних земельних ділянок сільськогосподарського призначення у різних регіонах України.

Наприклад, серед областей-лідерів із проведення земельних торгів у березні лідирують Львівщина (146 оголошень), Сумщина ( 110 оголошень) та Черкащина ( 96 оголошень). Багато пропозицій знайдуть і ті, хто шукає ділянки на Одещині (68 оголошень), Житомирщині (66 оголошень), Полтавщині (58 оголошень), Рівненщині (53 оголошення), Івано-Франківщині (50 оголошень) та Кіровоградщині (49 оголошень). В інших регіонах громади здають в оренду також достатньо земель: по 20-40 ділянок.   

Традиційно найцікавіші сільськогосподарські наділи, площа яких максимальна: 20 га. І таких пропозицій у березні вдосталь. Відразу по кілька таких ділянок пропонують Сахновщинська селищна рада Харківської області, Щирецька селищна рада та Белзька міська рада Львівської області, Скалатська міська рада Тернопільської області, Зеленогірська селищна рада Одеської області, Ізяславська міська рада Хмельницької області, Лубенська міська рада Полтавської області тощо.

Обирайте цікаві для вас ділянки на майданчику Української універсальної біржі та подавайте пропозиції на вподобані аукціони. Менеджери майданчика завжди нададуть роз’яснення із усі питань підготовки та участі у торгах, супроводять у роботі.

А з допомогою Земельного бота у Телеграмі користувачі зможуть легко моніторити нові оголошення та отримувати сповіщення тільки про цікаві для них земельні торги. Все досить просто: треба перейти за посиланням, підписатися та обрати параметри відбору ділянки. Бот сам надсилатиме оголошення, як тільки ділянка із вашими параметрами з’явиться на аукціоні. 



Перегляди: 171
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: