ВАЖЛИВО

Тайтен Машинері Україна провела масштабний День відкритих дверей на Київщині

03.06.2024 14:38
Screenshot_5

30 травня на центральній локації Тайтен Машинері Україна (Чабани, Київська обл.) відбулася подія, яка об’єднала понад 120 агровиробників з усіх куточків України – День відкритих дверей.

Відкривали урочистий захід Заступник генерального директора зі збуту техніки Дмитро Баранов та Директорка з післяпродажного обслуговування Ольга Літвінчук.

На події було представлено технічні новинки, розроблені для значного підвищення ефективності роботи господарств та покращення їх фінансових показників.

Серед ефективних новинок були такі агрегати, як оновлений телескопічний навантажувач CASE IH Farmlift 737, сівалка для смугового посіву BEDNAR MATADOR, та великогабаритний розподілювач мінеральних добрив KUHN AXENT 90.1. Новинки презентували фахівці від виробників: Максима Павленко (CNH Industrial), Володимир Олексієнко (BEDNAR FMT), Юрій Урда і Дмитро Антал (КУН-Україна), які були раді відповісти на всі запитання від зацікавлених аграріїв.

Крім того, на заході були представлені новітні розробки у сфері точного землеробства: найбільший та найпотужніший дрон-обприскувач XAG P100 PRO, а також автопілоти SVEAVERKEN, Raven та Trimble. Наш Фахівець з віддаленого моніторингу Андрій Кучер виступив із презентацією про ефективне управління парком машин та роботою з даними через систему телеметрії AFS Connect. Детальніше познайомитись із технічними характеристиками та перевагами обладнання можна на нашому веб-сайті у розділі Точне землеробство.

Також гості мали відмінну нагоду заглибитись в цікавий світ комбайнів-флагманів бренду CASE IH – Axial-Flow 7250 AFS Connect, про який розповів фахівець Тейтен Машинері Україна Михайло Синягівський. На майданчику також була представлена повна лінійка тракторів CASE IH потужністю від 110 до 600 к.с., рулонний прес-підбирач та легендарний оприскувач Patriot; причіпний плуг, сівалка та розкидач добрив бренду KUHN; а також універсальний культиватор BEDNAR VERSATILL.  

Щиро дякуємо нашим партнерам-виробникам та колегам за професійну презентацію та ефективну взаємодію з клієнтами, а нашим гостям, шановним аграріям, за те, що знайшли час та відвідали подію, адже такі зустрічі є необхідними для української аграрної спільноти!



Перегляди: 797
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: