НОВИНИ

Студія фітодизайну Флорен: ідеальні домашні рослини для вашого затишку

12.03.2024 14:28
11

Фітодизайн – один з неймовірно актуальних в всьому світі напрямків в оформленні інтер’єрів, який у якості оздоблення житлового або робочого приміщення використовує все розмаїття садових та кімнатних квітів. І це – значно більше, ніж випадково куплені кімнатні рослини або художньо оформлені букети. В чому переваги послуг професійного фітодизайну?

Фітодизайн: що це?

Навіть надзвичайно стильний та вишуканий інтер’єр поступово приїдається, починає здаватися надто нудним та одноманітним. Фітодизайн поєднує різні методи художнього озеленення, в яких кімнатні квіти використовують у якості самостійних художніх елементів для приміщень різного призначення – не лише з метою створення декору, але й для покращення мікроклімату та функціонального зонування.

Фітодизайн дозволяє створити інтер’єр, що буде максимально сприятливим для фізичного та психологічного здоров’я людини, забезпечить можливість продуктивної праці та повноцінного відпочинку. Домашні рослини не лише додатково збагачують повітря киснем та поглинають вуглекислий газ, але приносять неймовірне естетичне задоволення, сприяють покращенню настрою та досягненню внутрішньої гармонії і рівноваги.

Одна важливих особливостей фітодизайну – вибір декоративних рослин, які будуть ідеально поєднуватись між собою з урахуванням всіх особливостей приміщення. Окрім цього, фітодизайнер має варіанти озеленення з урахуванням усіх нюансів розташування оформлюваного об’єкта – освітлення, особливостей мікроклімату – рівня вологості та температури повітря. Ось чому величезного значення набуває вибір кімнатних квітів та різноманітних декоративних рослин.

Де купити кімнатні рослини в Києві?

Студія фітодизайну Флорен пропонує надзвичайно широкий вибір декоративних рослин для оформлення інтер’єру – квіти у горщиках на будь-який смак. Тут завжди можна придбати:

  • різноманітні види пальм та драцени;
  • адаптовані для кімнатного вирощування, цитрусові культури;
  • декоративні листяні дерева;
  • екзотичні квітучі квіти;
  • різні види квітучих чагарників;
  • фікуси на будь-який смак;
  • ефектні, оригінальні та вишукані горщики для квітів.

Для найбільш вибагливих клієнтів в каталозі завжди знайдуться особливі пропозиції – неймовірно красиві тропічні рослини, що допоможуть у створенні справжнього райського куточка.



Перегляди: 66
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: