НОВИНИ

Якою буде погода в Україні у перші дні лютого

01.02.2024 07:01
2

На вихідних розвиток циклонічності із заходу стане причиною опадів та посилення вітру. Про це повідомляє кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише agronews.ua.

У четвер, 1 лютого, у східних областях пройдуть невеликі опади у вигляді снігу, мокрого снігу, мряки та дощу, можлива ожеледь. На решті країни без істотних опадів. Вітер західний, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі -4…+1 °С, вдень 0…+5 °С, у південній частині та на крайньому заході місцями +6…+8 °С.

У п’ятницю, 2 лютого, в більшості областей, окрім південної половини, очікуються невеликі опади у вигляді снігу, місцями з дощем. На Лівобережжі подекуди ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі -3…+2 °С, вдень 0…+5 °С.

У суботу, 3 лютого, очікується нестійка погода через вплив Балтійського циклону. Пройдуть помірні опади у вигляді снігу із переходом у дощ. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, у західних областях вдень місцями пориви, 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі -1…-6 °С, вдень 0…+5 °С.

У неділю, 4 лютого, утримається нестійкий характер погоди, з опадами переважно у вигляді снігу та дощу. Вітер західний, північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме -1…+4 °С, вдень +2…+7 °С, на Одещині до +11 °С.



Перегляди: 288
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: