ВАЖЛИВО

Стало відомо, як швидко знайти необхідну ділянку на земельних аукціонах

19.05.2023 11:17
an_post_18_05

З початку земельних торгів на онлайн аукціонах у системі Прозорро.Продажі успішно відбулося понад 4,5 тисячі аукціонів. Проте у багатьох потенційних покупців та орендарів і досі лишається багато запитань щодо участі у торгах, а головне, як і де швидко знайти необхідну ділянку.

Усі оголошення із продажу та оренди земельних ділянок є у центральній базі даних. Проте набагато зручніше переглядати і відбирати за фільтрами усі земельні аукціони безпосередньо на електронному майданчику Української універсальної біржі. Адже якщо ви знайдете необхідну ділянку на торгах, зможете відразу зареєструватися та подати пропозицію.

При цьому ви не лише матимете якісну технічну підтримку та доступ до системи онлайн торгів, а й повний супровід менеджерів майданчика на усіх етапах підготовки до аукціону. Вони допоможуть завантажити документи у систему, випрацювати переможну стратегію на аукціон та проконсультують із усіх поточних питань під час підготовки.

Також спеціально для ринку землі на майданчику УУБ  створили зручні мобільні сервіси із пошуку лотів:  Земельний бот у Телеграмі та аналогічний Земельний бот у Вайбері. Тисячі підписників уже не витрачають дорогоцінний час на пошук необхідної ділянки.

Це все за них робить бот. Вони підписалися у мобільному додаткові, яким частіше користуються, та обрали необхідні параметри: оренда чи купівля, регіон, площа ділянки, тип власності, або й кадастровий номер ділянки чи за номером ЄДРПОУ замовника.

Земельний бот присилає повідомлення на мобільний відразу, як тільки лот із заданими параметрами з’являється у системі електронних торгів.

Для більшої зручності користувачів розширили і послуги цих додатків. Вони можуть не лише моніторити земельні лоти, а й мають інші розділи: 

  • FAQ – відповіді на найпоширеніші запитання щодо участі в електронних аукціонах,
  • тарифи для участі у торгах на Прозорро.Продажі,
  • ваші відгуки – можна залишати відгуки та пропозиції,
  • відеоінструкція, як працювати з ботом.   

Запрошуємо учасників до аукціонів на майданчику Української універсальної біржі. Нині у системі понад 1600 актуальних пропозицій із оренди та продажу землі.  



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: