НОВИНИ

Стало відомо, як органічні виробники можуть отримати грант до 5 тисяч доларів

25.08.2022 10:07
organic-agroguide

Стартував 2 етап грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні».  До 12 вересня 2022 року органічні оператори можуть подавати заявки на отримання грантів «Підтримка органічного сектору в Україні». Про це повідомляє dossier.org, пише agronews.ua.

Другий етап буде спрямований на посилення спроможності органічного сектору, підтримку органічних операторів, виробників та переробників органічних сертифікованих харчових продуктів з акцентом на збут, продажі та маркетинг на внутрішньому ринку. 

«Відтак передбачається підтримка для 30 органічних операторів на загальну суму 150 тис доларів США. Максимальний розмір допомоги на одне органічне підприємство становить 5 тисяч доларів США (в гривневому еквіваленті орієнтовно 180 тис. грн.)», — повідомили організатори.

Заявки на отримання грантів приймаються до 12 вересня 2022 року на електронну адресу [email protected].

Детальна інформація про грантову програму, перелік можливих витрат, форми заявок тощо можна знайти в положенні про грантову програму «Підтримка органічного сектору в Україні» (завантажити всі форми одним файлом в форматі zip ).

Проект здійснюється за підтримки Швейцарії в рамках програми «Органічна торгівля заради розвитку в Східній Європі (OT4D)», що впроваджується IFOAM – Organics International в партнерстві з HELVETAS Swiss Intercooperation та Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL) та швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: