НОВИНИ

Стало відомо, як обрати якісні пельмені

10.10.2022 18:16
pelmeni-domashnie-klassicheskie_1580382950_16_max-840x630

Заморожені “магазинні” пельмені іноді служать справжньою паличкою-виручалочкою для господинь. Але більшу роль відіграє якість продукту, тому при виборі готових пельменів важливо звертати увагу на кілька ознак. Про це повідомляє agrotrend.com.ua, пише agronews.ua.

Експерт Катерина Головкова розповіла, що в першу чергу потрібно подивитися на зовнішній вигляд продукту, наприклад, хороші пельмені мають світлий відтінок, на них немає тріщин від постійного заморожування-розморожування і вони окремо лежать в упаковці один від одного.

Щобільше, при покупці готових пельменів господаркам рекомендують звертати увагу на термін придатності та уважно читати етикетку.

У класичний склад страви повинні входити такі інгредієнти: 2 види м’яса (яловичина та свинина), борошно, вода, яйця, сіль, спеції, олія. Якщо у складі вказаний рослинний білок, то в пельмені додали сою.

На замітку: не менш важливий показник якості пельменів – співвідношення тіста та фаршу. У якісніших напівфабрикатах вміст фаршу від 50% до 60% (у пельменях більше фаршу, ніж тіста).



Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: