НОВИНИ

Стало відомо, кого першочергово пропускають на прикордонних пунктах

08.06.2022 11:05
c0c0448c-fd36-4de8-8faa-123877ae3868_cx0_cy14_cw0_w1080_h608

Прикордонники та митники першочергово пропускають бензовози, які їдуть в Україну з пальним та за пальним в країни Євросоюзу. Про це повідомили у пресслужбі ДПС України, пише agronews.ua.

«Зелені коридори» для вантажівок, які перевозять пальне, погоджені з суміжними країнами. Автівки, що транспортують пальне, проходять необхідні прикордонно-митні процедури контролю в пріоритетному порядку, як з боку сусідньої країни, так і в Україні.

«На виконання завдань керівництва держави та уряду прикордонники спільно з представниками митниці забезпечують безперебійний та позачерговий пропуск транспортних засобів, які перевозять пальне. Зокрема проведено взаємодію з представниками суміжних країн, які пішли назустріч та також позачергово приймають транспортні засоби, що перевозять бензин та дизельне пальне, а також пропускають їх на виїзд. У випадку виникнення черг на державному кордоні, таким транспортним засобам надається пріоритет у перетинанні кордону, у тому числі з виділенням додаткових смуг для руху», — зазначив начальник пресслужби Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Роман Павленко.

Він додав, що вантажівки з цистернами, які прямують в країни ЄС за пальним, також проходять оформлення позачергово.

«У випадку накопичення таких транспортних засобів на виїзд з України спільно з Нацполіцією здійснюється їх супровід до пункту пропуску та оформлення по окремій смузі руху», — прокоментувала прикордонниця Карина Бєлікова.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: