ТЕХНОЛОГІЇ

Срібні ланцюжки для чоловіків – прикраса, яка завжди актуальна

05.03.2024 14:52

Те що чоловіки теж купують ювелірні вироби для власного арсеналу нікого не дивує. А для того щоб представники сильної статі мали вибір, майстри ювеліри пропонують в своїх колекціях різні моделі прикрас, які також відрізняються за призначенням. Безперечно, чоловічий арсенал не такий різноманітний як жіночий, але тут є місце і для прикрас на руки і на шию.

срібні ланцюжки чоловічі

До речі, саме срібні ланцюжки для чоловіків користуються популярністю, бо ці прикраси доречні в будь-якій ситуації та в комбінації з різним нарядами. До речі, носити такі ланцюжки актуально як на шиї, так і на зап’ясті (але це вже ланцюжкоподібні браслети чоловічі). Щодо срібла, то цей метал виглядає з одного боку стильно, з іншого додає образу елегантності та шику. Хоча, все залежить від моделі яку ви обрали. Бо майстри пропонують різні варіації.  В тому числі і масивні та брутальні, які дуже стильно виглядають в тандемі зі спортивними костюмами чи шкіряними луками. Інтернет магазин УкрЗолото постійно розширює свій асортимент, тому без того щоб ознайомитися з колекціями різних виробників за допомогою фото, навряд чи вийде обрати одну модель. Тим більше, що ланцюжок чоловічий зі срібла це і класна покупка для себе, і чудова ідея якщо треба підібрати презент. Отож, панянки, беріть на озброєння – шукаєте подарунок коханому? Срібний ланцюжок ідеальний вибір.

Акцент на плетінні

Срібні чоловічі ланцюжки відрізняються за багатьма параметрами. По-перше, це метал, який використаний для виготовлення прикраси. Про яке різноманіття йде мова, якщо це срібло? Виявляється, срібло може бути різним, точніше, майстри використовують різні покриття і тим самим розширюють варіанти прикрас. Отож придбати ланцюжок вийде зі срібла:

  • З родієвим покриттям (чудове рішення, якщо у людини чутлива шкіра схильна до подразнення);
  • З позолотою;
  • З чорнінням.

По-друге, відрізняються ланцюжки за розмірами. І під розмірами розуміють як довжину так і ширину. Довгі ланцюжки носять в тандемі з оберегами чи підвісками. Тоді як ланцюжки короткі (під шию) краще носити соло. Щодо товщини, все залежить від обраного типу плетіння. А тут варіантів дуже багато. Безперечно існують суто чоловічі типи плетіння такі як Кайзер або Бісмарк. Хоча, панянки все частіше носять такі масивні та брутальні прикраси. Але в чоловічих серіях зустрічаються моделі з плетінням подвійний або навіть потрійний Бісмарк, що дозволяє створювати масивні ланцюжки. Та головне, що всі типи плетіння, які використовують саме для виготовлення чоловічих прикрас витримують активну експлуатацію і їх майже неможливо пошкодити чи розірвати.

чоловічий ланцюжок срібний

Інтернет бутик UkrZoloto рекомендує чоловікові, який хоче мати стильний вигляд, придбати для себе срібний ланцюжок. А панянки теж з задоволенням купують такі ювелірні вироби, коли треба підібрати крутий та класний презент коханому чи другу.


Перегляди: 16
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: