НОВИНИ

Сільпо і Фора розширять мережу в регіонах за гроші ЄБРР

06.02.2020 15:01
2-9-825x460

Європейський банк реконструкції та розвитку має намір надати Fozzy Group довгостроковий кредит у розмірі $60 млн для модернізації і розширення продуктових мереж Сільпо і Фора, повідомили в ЄБРР. Про це пише nv.ua.

«Проект підтримає стратегію Fozzy Group з розширення роздрібних операцій і підвищення стійкості бізнесу», — сказано в повідомленні банку.

Загальна вартість проекту становить $160,8 млн, його затвердження заплановане на 11 березня 2020 року.

Проект спрямований на підвищення енергоефективності та конкурентоспроможності торговельних мереж.

Планується підвищити ефективність у використанні енергії та ресурсів, зокрема шляхом впровадження безфреонового охолодження, ефективної вентиляції, опалення, освітлення, а також використання сучасних технологій роботи з відходами.

Проект також передбачає розширення присутності мереж супермаркетів Fozzy Group у регіонах з обмеженою пропозицією в сфері продуктового рітейлу.

Раніше повідомлялося, що Fozzy Group закінчила 2019 рік зі збитками 5,04 млн грн, 2018 рік — із прибутком 147,7 млн грн.

Fozzy Group об’єднує мережу супермаркетів Сільпо, магазинів біля будинку Фора, оптових гіпермаркетів Fozzy, дискаунтера Thrash!, фармацевтичних супермаркетів Біла ромашка, магазинів електроніки Ringoo, а також Ніжинський консервний завод, птахофабрику Варто, кілька ресторанів і мережу туристичних агентств Сільпо Вояж.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: