НОВИНИ

Швидке та точне регулювання робочої глибини NZ Aggressive

13.04.2024 18:13
kultyvatory-nz-aggressive-00

В конструкції унікальних передпосівних агрегатів NZ Aggressive від компанії Väderstad втілено низку інноваційних конструкторських рішень, які дають змогу покращити точність обробітку ґрунту незалежно від його стану та попереднього обробітку.

Для забезпечення оптимальної якості обробітку ґрунту культиватори NZ Aggressive мають можливість швидкої зміни глибини обробітку безпосередньо з кабіни трактора, що важливо за мінливих ґрунтових умов.

Зокрема функція управління ControlFunction дає змогу буквально «на ходу», залежно від стану ґрунту, регулювати робочу глибину обробітку. Крім того, завдяки цій функції, NZ Aggressive може працювати на краю поворотних смуг в автоматичному режимі з дещо більшою глибиною (порівняно з основними гонами).

Таким чином, переущільнені краї, польові дороги, ділянки зі слабко структурованими, запливаючими ґрунтами, які можуть переущільнюватись в осінньо-зимовий період, можна обробляти інтенсивніше, за потреби — глибше, що сприяє створенню оптимальних умов для висіву, проростання та подальшого розвитку сільськогосподарських культур.

NZ Aggressive — багатофункціональний інструмент, який дає змогу гнучкіше підходити до передпосівного обробітку ґрунту.

Дізнайтесь більше про передпосівні культиватори NZ Aggressive :

https://www.vaderstad.com/ua/obrobitok-gruntu/vazhki-pruzhynni-borony/nz-aggressive/



Перегляди: 427
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: