АГРОРЕГІОНИ

Рівненський інститут землеустрою купила компанія, що була створена за 5 днів до торгів

26.06.2024 11:24
Рівненський інститут землеустрою купила компанія, що була створена за 5 днів до торгів

Відбувся аукціон із продажу єдиного майнового комплексу «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Про це повідомляє mind, пише agronews.ua.

«65 млн грн. Такий результат сьогоднішнього аукціону з продажу Рівненського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі», – повідомив голова Фонду державного майна Віталій Коваль.

Він зазначив, що в торгах взяли участь 17 учасників, а ціна лоту зросла більше ніж у 18 разів: з 3,5 млн до 65 млн грн. Раніше в ОВА повідомляли, що це діюче підприємство, основний вид діяльності якого – дослідження та розробки у сфері природничих і технічних наук.

До складу єдиного майнового комплексу підприємства входять: 9 одиниць нерухомого майна й 15 одиниць транспорту та спецтехніки.

Очікується, що новим власником активу стане ТОВ “Профземінвест”, Миколи Котнюка. Товариство, згідно з КВЕД, провадить діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

ТОВ була зареєстрована за 5 днів до аукціону – 19 червня 2024 року. Статутний капітал компанії становить 20 млн грн.

Микола Котнюк є головою правління Асоціації бурштинового бізнесу України та власником кількох компаній, зокрема ТОВ «Український бурштин», цегельний завод «Полісся», а також кредитніх спілок «Рівненщина» і «Захід-Капітал».



Перегляди: 929
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: