НОВИНИ

Ренійський елеватор збільшить потужності та зайде у перевалку олії

09.05.2023 17:20
silo-gr-agro

«Ренійський елеватор» планує реконструкцію цілісного майнового комплексу підприємства для здійснення перевалки олії. Також елеватор планує збудувати 6 металевих ємностей для зберігання зерна, кожна з яких ємністю 1892 м³, з транспортними лініями, повідомляє «Юг.Тoday» з посиланням на інформацію Ренійської міськради, пише agronews.ua.

Для організації перевалки олії та будівництва додаткового зберігання «Ренійський елеватор» звернувся до Ренійської міської ради з проханням дозволити розробку нового детального плану території земельної ділянки площею 2,97 га.

За інформацією видання, окремою проблемою, яка виникла на шляху розширення Ренійського елеватора, є необхідність реконструкції залізничних та автомобільних колій у точці їхнього перетину на автотрасі Рені – Ізмаїл.

Оскільки ця точка знаходиться в безпосередній близькості від елеватора, Ренійська міськрада звернулася до керівництва Одеської залізниці з проханням перенести залізничний переїзд, що діє, аби поліпшити схему руху великовантажного автотранспорту (насамперед фур із зерном).

Однак, як заявив міський голова Ренійської громади Ігор Плехов, ні місцева влада, ні Ізмаїльська районна військова адміністрація поки що не можуть знайти порозуміння з цього питання на рівні «Укрзалізниці».



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: