НОВИНИ

​Прометей отримав ліміт торговельного фінансування на 2,5 млн доларів

24.04.2023 12:13
7e0e4479-696d-4702-91f8-0868ab5450c6

Чорногорський Zapad Banka виділив Групі Компаній Прометей кредитну лінію на торгове фінансування під контракти з кінцевим покупцем. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

Виділені кошти дозволять збільшити оборотний капітал, структурувати торгові угоди та оптимізувати операційну роботу, що позитивно вплине на фінансову стабільність компанії.

Як повідомив керівник напрямку торговельного фінансування сектору корпоративних фінансів Прометея Роман Ні, «з цим банком у нас давнє партнерство, і вони завжди підтримують нас. Незважаючи на тривалу співпрацю, Zapad Banka, будучи європейським банком, висуває високі вимоги комплаєнсу до нас нарівні з іншими клієнтами.

Наприкінці минулого року було проведено успішну кредитну угоду на суму 1,5 млн доларів, після чого банк ухвалив рішення виділити ліміт 2,5 млн доларів на торгове фінансування. Лінія дозволяє ефективніше використовувати фінансування торгових операцій, обертаючи їх кілька разів».

Після здійснення кількох успішних угод у межах виділених 2,5 млн доларів, Прометей розраховує на збільшення ліміту торговельного фінансування від європейського партнера.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: