ВАЖЛИВО

Провідна українська ІТ-компанія відкрила представництво у Казахстані

05.02.2021 13:16
photo_2021-02-05_09-57-42

Нещодавно ми інформували про лідерські позиції України в ІТ технологіях для аграріїв на пострадянському просторі. В цьому році українські аграрні ІТ-технології підкорюють нові ринки. Програмне забезпечення Soft.farm вже працює на ринку Казахстану, повідомляє agronews.ua.

Системи електронного супутникового моніторингу активно використовують аграрії розвинених країн. Без цієї складової неможливе інтенсивне агровиробництво.

У січні 2021 року в Республіці Казахстан відкрито представництво української провідної компанії з розробки програмного забезпечення для аграріїв Soft.farm.

«Soft.farm продовжує рухатися все далі і далі, освоює нові горизонти, і все більше залишаючи конкурентів позаду себе. 2021 рік не став винятком. Ми виходимо на нові ринки. І початок цього року пов’язано у нас з дружньою для України Республікою Казахстан», – повідомили представники компанії.

Казахстан – держава, яка розташована в двох частинах світу, на кордоні Європи та Азії, велика частина країни знаходиться в Азії, менша – у Східній Європі. 23% території країни придатні для землеробства, 70% для тваринництва. А Програмне Забезпечення Soft.farm включає в себе два напрямки: рослинництво та тваринництво і відмінно вписується в реалії цієї країни.

Вихід на новий ринок – це не тільки можливість розширити географію запровадження наших агротехнологій, а й продемонструвати якість вітчизняного продукту у пострадянських країнах.

«Для нас це позитивні тенденції для подальшого розвитку і прагнення тільки поліпшити наш продукт і розширювати напрямки. Цінова політика для ринку Казахстану залишається такою ж помірною і адекватною, як і для ринку України, при цьому не втрачаючи якості сервісу», – розповів директор з продажу програмного забезпечення компанії Soft.farm Сергій Максименко.

Нагадаємо, український сервіс вже здатен планувати сівозміни, виявляти проблемні зони на полях, прогнозувати врожайність, передбачати витрати добрив та економію посівного матеріалу, вітчизняним виробникам дозволяє вести електронний моніторинг вологості ґрунту, вологості листя, щільності орного шару, розшарування насіння у борознах. Окрім того, програмне забезпечення Soft.farm використовується і в напрямку тваринницва.

«У цьому році у нас ще заплановані виходи на ринки Білорусі та Грузії. І ми сподіваємося, що і там аграрне співтовариство сприйме наше Програмне Забезпечення на належному рівні», – резюмував Сергій Максименко.

Тож чекаємо відкриття нових представництв та популяризацію українського продукту в Європі та світі.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: