НОВИНИ

Повідомлено по підозру діючому нардепу

15.11.2021 13:35
142088

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора та за дорученням виконувача обов’язків Генерального прокурора народному депутату України повідомлено про підозру в умисному невиконанні судового рішення (ч. 1 ст. 382 КК України). Про це повідомляє Генпрокуратура, пише agronews.ua.

З повідомленням про вчинення цього кримінального правопорушення до органу досудового розслідування звернувся державний виконавець.

За даними слідства, народний депутат умисно не виконав рішення суду – постанову Київського апеляційного суду, якою парламентаря було зобов’язано спростувати, поширену ним недостовірну інформацію стосовно громадянина,  шляхом розміщення відповідної інформації на своїй сторінці у Facebook.

Підозрюваний  усвідомлював обов’язковість виконання рішення, а також мав реальну можливість виконати вимоги суду в повному обсязі, однак не зробив цього.

Досудове розслідування триває та здійснюється слідчими Державного бюро розслідувань.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Відбудеться Всеукраїнський Фермерський Форум: «Актуальні напрями держпідтримки».



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: