НОВИНИ

Посадовець вимагав 70 тис грн за нелегальний продаж деревини

07.09.2020 13:09
https://agronews.ua/

За процесуального керівництва прокуратури м. Києва затримано начальника одного із обласних управлінь лісового та мисливського господарства під час одержання неправомірної вигоди. Посадовець вимагав від лісничого передати йому 70 тис грн від продажу сільгосппродукції та в подальшому щомісячно надавати по 15 тис грн від реалізації за готівкові кошти деревини, спиляної на території підпорядкованого лісництва без внесення до реєстру. У разі відмови начальник погрожував звільнити лісничого. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора, пише agronews.ua.

Правоохоронці затримали посадовця під час одержання другого траншу – 60 тис грн. Під час обшуку у його кабінеті виявили частину коштів, переданих йому раніше.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Викрито посадовця прокурорами спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: