ВАЖЛИВО

Податківцями виявлено незаконно виготовлене паливо на 26 млн грн

23.04.2021 13:40
iStock-586921250_d_850

Співробітники Головного управління ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури в ході досудового розслідування кримінального провадження встановили, що на одній із АЗС у м. Київ, невстановленими особами здійснюється збут незаконно виготовлених підакцизних товарів, а саме: паливо-мастильних матеріалів, які не відповідають діючим вимогам ДСТУ. Про це повідомляє пресслужба Державної фіскальної служби, пише agronews.ua.

На підставі ухвал районного суду м. Києва співробітники ГУ ДФС у м. Києві провели ряд санкціонованих обшуків на території Київської, Чернігівської областей та м. Києва на автозаправних станціях які використовуються для ведення господарської діяльності товариств та в нежитлових приміщеннях.

В результаті обшуків виявлено бензин різних марок у кількості майже 950 000 літрів, відібрано зразки паливно-мастильних матеріалів для подальшого проведення експертного дослідження та вилучено фінансово-господарські документи.

Орієнтовна вартість виявлених паливно-мастильних матеріалів становить понад 26 млн гривень. Вилучені документи, вказані в ухвалі суду, визнані речовими доказами та долучені до матеріалів кримінального провадження.

Планується проведення експертного дослідження відібраних зразків нафтопродуктів, а також накладення арешту на вилучені паливно-мастильні матеріали.

Нагадаємо, що в Україні ринок бензинів у першому кварталі виріс на 13%.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: