ТЕХНОЛОГІЇ

Підвищення продуктивності сільськогосподарських підприємств за допомогою сівалки KUHN Kosma

09.05.2024 21:02

Одна з основних цілей компанії KUHN знаходити інноваційні рішення, які допомагають підвищити продуктивність сільськогосподарських підприємств. Збереження навколишнього середовища, економія палива та посівного матеріалу, економія людських ресурсів – ці фактори які безпосередньо впливають на виробничі процеси сільгосппідприємства.

Роздивимось найважливішу  операцію в сільському господарстві – посів. Сівалки точного висіву від компанії KUHN мають не аби яку популярність у аграріїв всього світу. Серед великого асортименту слід докладно зупинитись на сівалці точного висіву KUHN Kosma.

Сівалку КУН Косма можна використовувати для посіву як з традиційним обробітком ґрунту, так і з mini till з рослинними рештками. Завдяки зменшенню ваги сівалки КУН Косма можна працювати з легкими 4-х циліндровими тракторами.

Точність висіву

KUHN Kosma відома своєю високою точністю висіву, що забезпечує рівномірний розподіл насіння по полю. Це знижує витрати на насіння і сприяє рівномірному росту рослин, що в підсумку підвищує врожайність.

Ви можете придбати сівалку з механічним приводом. Це надійна, економічна модель, яка підходить для щільних рядів. Легке налаштування, бюджетна вартість і досвід отриманий роками знаходять своїх прихильників.

Якщо вам потрібна сівалка якою ви зможете управляти не виходячи з трактору то пропонуємо вам розглянути сівалку з електричним приводом. Це дасть змогу: регулювати норму висіву, відключати секції через  GPS або вручну. Вартість обслуговування такої машини знижується через відсутність необхідності змащування мастилом, а також збільшується ресурс робочих органів.

Внесення добрив

Сівалка точного висіву KUHN Kosma доступна з 2 типами бункерів

  • 2 букера по 260 літрів
  • 1 бункер 1350 літрів

В залежності від потреб можна обрати комплектацію для  внесення сухих гранул або рідких добрив.

Внесення добрива з одночасним посівом забезпечує економію та  оптимізацію процесу.

Вибір рами сівалки

В залежності від потреб сільгоспвиробника: кількість рядів, тип насіння, робоча ширина і навіть транспортна ширина є можливість підібрати різний тип рами.

  • Причіпні
  • Складні
  • Телескопічні
  • Цільна рама

Таке різноманіття створено для того щоб задовільнити потреби будь якого аграрія

Висновок

Використання сівалки KUHN Kosma може значно підвищити продуктивність сільськогосподарських підприємств завдяки її точності, універсальності, ефективності у використанні ресурсів, низьким витратам на обслуговування та високій продуктивності роботи. Це робить її відмінним вибором для фермерів, які прагнуть оптимізувати свої процеси і збільшити врожайність.


Перегляди: 22
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: