НОВИНИ

Парламентські слухання по ринку землі відбудуться 4 грудня

02.11.2019 13:05
shkatulka_finansy_921

318 народних депутатів підтримали проект Постанови №2251 про проведення парламентських слухань на тему: “Земельна реформа: вітчизняна модель обігу земель сільськогосподарського призначення”. Парламентські слухання по землі призначили на четверте грудня, повідомляє Vlasno.info.  

У розробці вітчизняної моделі обігу сільськогосподарських земель візьмуть участь представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, аграрних асоціацій, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, науковців, експертів, власників та користувачів земель сільськогосподарського призначення, політиків та широку громадськість. Представники Асоціації фермерів та приватних землевласників Вінницької області теж готуються до участі в цих слуханнях.

“…Спочатку повинно бути – широке громадське обговорення, напрацювання спільного бачення, врахування інтересів українців. Ми повинні провести референдум, де люди мають вирішити, що нам робити з нашим національним багатством. А вже потім ухвалювати якісь рішення. Сьогодні у сесійній залі перед голосуванням за цю Постанову багато народних депутатів висловились, що не можна дозволити скупівлю нашої землі іноземцями, необхідно захистити українців, нашу державу. Ми не можемо ухвалювати поспіхом рішення, від яких залежить майбутнє наших дітей і цілих поколінь.”,- коментує  Олег Мейдич на фейсбук сторінці.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: